Om Ellen Norre

Ellen Norre portræt - maleri

Ellen Norre: Jeg er uddannet cand. pæd. i billedkunst og har undervist store som små i forskellige kunstarter som maleri, collage, skulpturer af genbrugsmaterialer. Jeg har modtager undervisning på Randers kunstskole og efterfølgende undervist voksne i maleri. atelier en i Hospitalsgade 7 i Randers åbnede i foråret 2013 med udgangspunkt i mine egne værker, men jeg holder også udstillinger i samarbejde med andre kunstnere i atelieret. Det  fungerer både som mit kreative værksted og som udstillingslokale. Et lille personligt atelier hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til en snak om kunst, under det ultramarinblå loft, som er blevet en signaturfarve for atelier en. Find mig også på Facebook

 

Udstillinger:

Kunstforeningen galleri 14, København

Kunstforeningen VIA

Holstebro Kirke

Andreas Kirke Randers

Arbejdernes landsbank Randers

PM kunst Randers

H.C Andersen udstilling, Filosoffen Odense

Helligåndshuset Randers

Balkongalleriet Odder

Påskeudstillinger i atelier en 2014/2015/2016